Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2007 19:19 - Полицейски капан във Варна - БМ "Залива" или едни местещи се конуси
Автор: pan4o Категория: Новини   
Прочетен: 3073 Коментари: 4 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Внимавайте със спирането си пред ресторант БМ "Залива" в началото на алеята за Морска Гара във Варна. До самия ресторант са разположени конуси, стигащи до началото на ресторанта. Пред самия вход на въпросното заведение няма разположени конуси, знакът е в обратната посока т.е. възможно е да се спре пред ресторанта, както и направихме днес.
След около 2 часа, прекарани вътре, излизам и виждам как конусите са обградили 2-те ни коли, и едно полицайче (ВНИМАНИЕ : Охранителна, не КАТ) ми се ухилва ехидно от отсрещната страна на алеята (ВТОРО ВНИМАНИЕ : Охраняем паркинг).
Хъкъта - мъката, идва и без да се представя ми поиска документите на мен и на водача на втората кола от нашата компания. Започна да ни обяснява, как сме били спрели неправилно, как имало конуси и прочие. На моя въпрос, защо като идвахме, конусите бяха до ресторанта, а не точно срещу входа, получих отговор : "Ами ние точно по това време сме се сменяли, щот сме на две смени".
Поприключихме, с нещо за душата (според полицая = 20 лв.) и се разделихме по живо, по здраво.
Та въпроса ми е :
Толкова ли е западнал бизнеса на охраняемите паркинги, че е нужно охранителна полиция - 2 бр. полицаи да охраняват паркинга, и да събират рушвети ?
Може би, няма друга престъпност и пътни нарушения, та се е стигнало до тези парадокси. Искам да вметна, че по никакъв начин, не оспорвам моята вина в случая с неправилното паркиране, но ме изуми факта че конусите се местят според смените.
Та така, внимавайте ако имате път натам. Съветвам ви да спрете на двойно охраняемия паркинг - пазач +  охранителна полиция. Ако не друго, то поне ще се разделите с по-малка сума.


Тагове:   капан,   местещи,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Pan4o
26.08.2007 20:35
Панчо, що не са обади на колегите от предната смяна, те може би са могли да помогнат с 20 лв, за неприятната ситуация и може би да се разберат с колегите къде е мястото на конусите.

Е полезно е със сигурност.
цитирай
2. анонимен - здрасти
28.08.2007 14:08
Скоро бях там, не с кола но найстина ми направи впечатление че иамше 5-6 конуси който седяха на едно странно място. Сега ще уточна какво място...Представете си два боклуджииски контейнера подпрени на тротоара, а от другата има страна конусчета, демек на мястото на боклука нямаш право да паркираш...От едната им страна тротоар, от другата конусчета, и полицаите бяха там видях ги...Седяха и се подпираха, естесвено нали за това са станали такива!
Та мисълта ми беше , че може би си ги местят според ситуацията..Хоп тук две коли, оп 5 конусчета, оп 20лв...ЧИСТА РАБОТА, а?
Знаеш ли ще те пратя малко по навътре в залива, ходил ли си да гледаш какви яхти се карат по Черното море? Там има два три магазина само за яхти и морски аксесоари....има и някой яхти с охрана....един тъпанар седи с кръстени ръце цял ден и зяпа...
А като погледнеш моренцето особено в дясно на кулата , където се събира всичката мръсотия, плуваща и едни пластмасови бутилки от Кока-Кола, бира и т.н. Ти става прекрасно и готино и разкошно. И така някак намясто с охраната , но не и с яхтичките...
цитирай
3. pan4o - Мисля в скоро време да направя ...
28.08.2007 14:56
Мисля да направя в скоро време да направя един фоторепортаж, в продължение на няколко часа за да видя каква е траекторията на конусите. Лошото е, че ония от охраняемия паркинг гледат доста лошо на всякакви навлеци, блогъри, неправилно спрели и прочие паплач. Отделно ги охраняват с охранителна полиция.
цитирай
4. анонимен - сори за спама, ама е важно http:/...
04.09.2007 17:50
сори за спама, ама е важно http://saverila.ludost.net/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pan4o
Категория: Новини
Прочетен: 140326
Постинги: 52
Коментари: 85
Гласове: 407
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930